Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Τρόποι πληρωμής

Στο abbeyroadcorner.com υπάρχουν έξο εύκολοι και γρήγοροι τρόποι πληρωμής που σας εγγυώνται την σίγουρη και ασφαλή μεταφορά των χρημάτων σας.

Με αντικαταβολή
Με την παραλαβή του προϊόντος που έχετε επιλέξει στον χώρο σας γίνεται και η πληρωμή στο αντιπρόσωπο μας ή στον οδηγό της courier που θα σας το φέρει. Ο συγκεκριμένος τρόπος πληρωμής δεν ισχύει σε περίοδο εκπτώσεων.

Μέσω Paypal
Μπορείτε να κάνετε εύκολα και γρήγορα τις αγορές σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ακολουθώντας τις απλές οδηγίες μέσω της μεγαλύτερης και ασφαλέστερης υπηρεσίας μεταφοράς χρημάτων PayPal.

Με το PayPal εξασφαλίζουμε ότι ο μόνος που γνωρίζει τα στοιχεία της κάρτας σας είναι το ίδιο το PayPal. Έτσι εμείς απλά παραλαμβάνουμε τα χρήματα και ΟΧΙ τον αριθμό της κάρτας σας καθώς τα στοιχεία σας είναι απόλυτα ασφαλή μιας και όλες οι σελίδες του PayPal είναι κρυπτογραφημένες.

Μέσω Viva Wallet
Μπορείτε να κάνετε εύκολα και γρήγορα τις αγορές σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ακολουθώντας τις απλές οδηγίες μέσω της μεγαλύτερης και ασφαλέστερης υπηρεσίας μεταφοράς χρημάτων Viva Wallet.

Με το Viva Wallet εξασφαλίζουμε ότι ο μόνος που γνωρίζει τα στοιχεία της κάρτας σας είναι το ίδιο το Viva Wallet. Έτσι εμείς απλά παραλαμβάνουμε τα χρήματα και ΟΧΙ τον αριθμό της κάρτας σας καθώς τα στοιχεία σας είναι απόλυτα ασφαλή μιας και όλες οι σελίδες του Viva Wallet είναι κρυπτογραφημένες.

Πληρωμή κατά την παραλαβή από το κατάστημα
Μπορείτε να παραγγείλετε μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος και να τα παραλάβετε από το κατάστημα. Σε περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε κατά την παραλαβή των προϊόντων από το κατάστημα η παραγγελία σας δεσμέυετε για δύο ημέρες. Σε περίπτωση που δεν γίνει η παραλαβή εντός δύο ημερών η παραγγελία σας αυτόματα ακυρώνετε.

Μέσω πιστωτικής κάρτας
Το abbeyroadcorner δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, MasterCard, Maestro, American Express. Η χρεώσεις στις πιστωτικές κάρτες γίνονται μέσω της υπηρεσίας Viva Payments η οποία εγγυάται ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Τo σύστημα διασύνδεση που χρησιμοποιείται είναι το Viva Payment redirect.Θα χρειαστεί να συμπληρώσετε όλα τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας ώστε να καταχωρηθεί το αίτημα παραγγελίας. 

Κατάθεση σε τραπεζικό Λογαριασμό
Επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής, την Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό κάνετε μεταφορά ή κατάθεση το ακριβές ποσό των χρημάτων σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς.

EUROBANK
Αριθμός Λογαριασμού: 00260186670200396394
Κάτοχος: Λορέτζου Στυλιανή

ALPHA BANK
Αριθμός Λογαριασμού: GR1901409930993002320002429
Κάτοχος: Λορέτζου Στυλιανή

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Αριθμός Λογαριασμού: GR7601101460000014600173612
Κάτοχος: Τσαούσης Δημήτρης

TPAΠEZA ΠEIPAIΩΣ
Αριθμός Λογαριασμού: GR0901720500005050074327856
Κάτοχος: Λορέτζου Στυλιανή


Στο αποδεικτικό κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται ο (Αριθμός Παραγγελίας) και το Ονοματεπώνυμο που δηλώσατε στη φόρμα παραγγελίας.

Μετά την κατάθεση των χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας ένα e-mail: στο info@abbeyroadcorner.com ή στο τηλέφωνο 210 3247 338 για να μας γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση και αμέσως μόλις ενημερωθεί ο λογαριασμός μας για την εξόφληση της παραγγελίας, αυτή θα εκτελεστεί άμεσα.

Η παραγγελίας σας δεσμεύεται στο κατάστημα μας για δύο εργάσιμες ημέρες. Σε περίπτωση που δεν γίνει κατάθεση εντός δύο εργάσιμων ημερών η παραγγελία σας αυτόματα ακυρώνεται. 

ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ!