Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Όροι Προγράμματος Επιβράβευσης

Το κατάστημα Pepe Jeans Store & το κατάστημα Abbey Road σας καλωσορίζουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών μέσω των καρτών προνομίων.

Το πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών του Pepe Jeans Store & του Abbey Road είναι ένα πρόγραμμα ανταμοιβής για την προτίμηση τους στα προϊόντα μας μέσω της συλλογής και εξαργύρωσης πόντων.

Η κάρτα ενεργοποιείται με την πρώτη σας αγορά από το Pepe Jeans Store (Ευαγγελιστρίας 12) ή το Abbey Road (Περικλέους 37)

Λειτουργία της Κάρτας Προνομίων:
Με τις αγορές σας συλλέγετε πόντους που έχετε τη δυνατότητα να τους εξαργυρώσετε σε επόμενες αγορές λαμβάνοντας την αντίστοιχη έκπτωση. Για κάθε ευρώ της αξίας των προϊόντων που αγοράζετε από το Pepe Jeans Store & το Abbey Road λαμβάνετε ένα (1) πόντο στο σύστημα ανταπόδοσης μέσω της κάρτας προνομίων. Για κάθε 300 πόντους που συλλέγετε δικαιούστε έκπτωση 30€. H συλλογή και η εξαργύρωση πόντων δεν μπορεί να γίνει κατά την περίοδο εκπτώσεων.


Όροι και προϋποθέσεις χρήσης της κάρτας:
Κάθε κάρτα είναι προσωπική, αμεταβίβαστη, και πάνω της αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του κατόχου δικαιούχου. Η κάρτα αποτελεί ιδιοκτησία του Pepe Jeans Store & του Abbey Road, τα οποία διατηρούν το δικαίωμα να την αποσύρουν ή να την ακυρώσουν ή να την αντικαταστήσουν με άλλη κάρτα. Η κάρτα δεν είναι πιστωτική και δεν δύναται να χρησιμοποιηθεί ως έγγραφο ταυτοπροσωπίας. Η κάρτα μέλους παρέχεται δωρεάν και είναι αυστηρά προσωπική, δεν επιτρέπεται η μεταβίβαση της σε άλλο πρόσωπο. ΠΡΟΣΟΧΗ: Το δικαίωμα εξαργύρωσης πόντων από την κάρτα ΔΕΝ ισχύει κατά την διάρκεια των εκπτώσεων η για είδη που είναι σε προσφορά.

Φύλαξη και απώλεια κάρτας:
Η κάρτα στην οποία αναγράφεται το barcode που αντιστοιχεί στον κάτοχο της, είναι ιδιοκτησία του Pepe Jeans Store & του Abbey Road, τα οποία παραχωρούν στον κάτοχο το δικαίωμα χρήσης της κάρτας υπό τους όρους της παρούσας. Σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής ο κάτοχος οφείλει να το γνωστοποιήσει στα καταστήματα το συντομότερο δυνατόν, ώστε να του χορηγηθεί νεα.

Τροποποίηση σύμβασης:
Τα Pepe Jeans Store & Abbey Road, μπορούν να τροποποιήσουν οποιαδήποτε στιγμή χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση τις προϋποθέσεις απόκτησης κάθε κάρτας καθώς και τα προνόμια που απολαμβάνει το κάθε μέλος από την χρήση της.